Elins Hårstudio – London Hair Show oktober 2011.

Hårtrender og Hårmote frem mot 2012:

“Bobben” har vært lenge, men nå ser vi mere den klassiske hel form med mye forskjellige lugger.

Det er mye lugger som er “rett over” (Kleopatra lugg), men mange variasjoner med forskjellige lengder, spisser, firkanter med mer. Korte nakker og runde myke graderinger rundt kretsområdet.  Mye “undercut” slik at du kan variere frisyren. Damene kan også ha håret veldig kort hele veien, men med lang lugg helt fra kronepartiet og frem i front. Da snakker vi veldig kort over det hele med gradering bak.

 

Langt hår:

Det skal være stort og mye frizz og ikke så mye glatting lenger. Mer tupering, bruk av rettetang over tuperte lengder slik at det blir mye bevegelse. Det kan også være glatt øverst på hodet (øvre kretsområdet) og fra krets og helt ned er det krøller eller frizz. Se bildegalleriet.

 

Oppsetning:

Det ser ut som det blir mye stramme helste haler, med fletting, tvinningsmetoder eller tupering deretter rettetang slik at det blir frizzy med volum.

 

Farger:

Kommer mye pastell i fragmenter eller i tuppene. Rosa, lyseblått, lilla, grønt og gult. Men bunnfargen skal være super blond som heller mest mot askeblond. Dersom det er mørkt hår er knallfarger mest HOT, gjerne rødt blått og grønt i fragmenter.

 

Styling eksempel:

Hvis man har hel form, krøller man håret i tuppene og lager en 70 talls frisyre med glatt på toppen med frizzy eller en mer elegant krøll nederst. Se bildegalleriet. Ta frem den gode gamle krølltanga eller krepp-tanga da har du det du trenger, HOT HOT

Det nye er nå krøllpinne, som gjør det enklere å lage krøller og frizz, jeg får krøllpinne snart på lager.

 

Gutta:

Skal ha litt lenger hår. Langt på toppen slik at det kan lages struktur, kort på sidene. Gutta kan gjerne bruke litt mørke farger med grønt og skittenblå i fragmenter.

 

Annet:

Jeg har bestilt flere nyheter som ventes inn til Elins Hårstudio den nærmeste tiden.

Dere må også huske at dette er det mest ekstreme og de ultimate frisyrene som er vist av kjente kunstnere og stylister som Clipso, E Salon, HOB Creative Team, Mahogany, Mark Leeson, NHF, Patrick Cameron, Paul Mitchell, Saco, Sassoon, Tim Hartley, TONI&GUY, Warren Holms, Zoe Irwin and Paul Merritt og Hairdressers Journal International. Vi vil nok tro at det er elementer av dette vi kommer til å se det neste året.

Kom gjerne innom Elins Hårstudio frisør i Sandefjord og slå av en prat om hårmoten for 2012 – kom også gjerne innom for en gratis konsultasjon.

 

Elins Hårstudio - London 2011

Pin It on Pinterest

Share This