Hull i øret

Hull øre medisinske øresmykker

 Hull øre medisinske øresmykker

Hull øre medisinske øresmykker

Nikkel er et av de vanligste metallene som vi kommer i kontakt med og derfor også den vanligste årsaken til kontaktallergi og eksem. Vi har lenge visst at vi skal unngå nikkel i smykker for å forhindre utvikling av nikkelallergi. Nå har det også vist seg at det ikke bare er nikkel som vi må vare oppmerksomme på nær vi kjøper smykker. I EU er det nå innført regler i forhold til stoffene kadmium og bly i smykker. Dette er stoffer som sjelden medfører kontaktallergi, men de er giftige og kobles til alvorlige sykdommer som nerveskader og kreft.

Ved bruk av Blomdahl kan du være trygg på at du får hudvennlige smykker som er utviklet i samsvar med hudleger. I dette arbeidet er det tatt hensyn til helserisikoer forbundet med nikkel, kadmium og bly, samt mange andre uheldige stoffer som (ennå) ikke er offentlig regulert.
Blomdahls grunntanke og kvalitetssertifikat viser tydelig hvordan de følger med og ligger i forkant av regler som finnes for smykker og hulltagning. Øredobbene både designes og produseres i Sverige, noe som innebærer at de har full kontroll over hvert produksjonstrinn og alle materialer. Blomdahl setter alltid det medisinske aspektet først. For å kvalitetssikre at det ikke selges helsefarlige smykker gjennomfører Kjemikalieforvaltningen nå et prosjekt i Sverige hvor de besøker butikker og kjøper inn smykker for å kontrollere innholdet av nikkel, kadmium og bly.

Vær bevisst. Tenk på helsen og velg trygge smykker.

Ingen smykker som er laget i metall er nikkelfrie!

Man øker risikoen for å utvikle nikkelallergi hvis man bruker piercing med ikke hudvennlige materialer.

De beste materialene du kan bruke er ren medisinsk titan og medisinsk plast. Disse materialene er mer hudvennlige enn både gull og sølv.

Det er større risiko for å utvikle allergi det første året man har tatt et hull. Derfor er det aller viktigst å bruke trygge smykker i denne perioden.

Barn

Vi anbefaler hull i øre med Blomdahls medisinske øresmykker til barn, les hvorfor her.

Blomdahl medical beauty

Link til Blomdahl medical beauty, klikk her

Certified Blomdahl Piercer hos Elins Hårstudio

Camilla

Elin

Timebestilling hos Elins Hårstudio – Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisører Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling klikk her

 

Blomdahl medical ear piercing

blomdahl medical ear piercing

Blomdahl medical ear piercing

 

Blomdahl Medical Ear Piercing.

Ørepiercing

To hull – en piercing

De første hullene er en stor opplevelse for barnet, men også for foreldre som er med. Det kan hende at barn ikke vil ha hull nr to. Med blomdahls system tar vi hull i begge ørene samtidig.

Låsen er nøkkelen til den beste legningen

Når det kommer luft til det nye hullet leges det bedre. Blomdahls lås sitter alltid lengst ut på stiften og kapsler inn den spisse tuppen. Låsen går ikke å dra inn på stiften som på vanlige øredobber. Derfor kommer det alltid luft til det nye hullet. Blomdahls lås er derfor nøkkelen til en trygg og probelmfri legning.

Gå opp i størrelse – hullet krymper.

Når man tar ut de første øredobbene er det en fordel at disse er litt tykkere enn de vanlige øredobbene. Hullet begynner nemlig å krympe umiddelbart i rask takt. Om hullet tas med en anelse kraftigere stift så får man en ekstra sikkerhets margin. Dette gjør det lettere å sette i vanlige øredobber uten å skade de følsomme veggene inne i hullet og dermed forårsake infeksjon. Det er akkurat derfor Blomdahls øredobber er litt kraftigere en vanlige øredobber. Vanlige øredobber har en stift på  1,00 mm eller tynnere, Blomdahl har en stift på 1,30 mm diameter.

Bare det beste er godt nok for Barna

Det burde være selvklart at barn skal slippe å utsettes for nikkel. Medical Plastic fra Blomdahl er verdens eneste øredibbe med 0% nikkel og anbefales derfor til barn, men også til voksne som vil unngå nikkel.

Blomdahl nøyer seg ikke med gull.

Ca. 10% av svenske kvinner har gullallergi. Derfor fraråder ledende hudleger å bruke gulløredobber under piercing og den sensitive legingsperioden. Blomdahl har utviklet en genial løsning – Golden Titanium. Selve smykket har gullfarget beleggning, men de delene som kommer i kontakt med huden, er av ren, medisinsk titan.

Silver Titanium har på samme måte et sølvfarget belegg. Natural Titanium har det rene, medisinske titanets natrulige farge.

 

Les mer om risikoen for å utvikle nikkelallergi hvis, man bruker piercing med ikke hudvennlige materialer her

Certified Blomdahl Piercer hos Elins Hårstudio

Camilla

Elin

 

Timebestilling hos Elins Hårstudio – Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisører Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling klikk her

Pin It on Pinterest

Share This