Hair Extension frisør Sandefjord

 

Hair Extension frisør Sandefjord

I anledningen Elins Hårstudio 5 års jubileum, hadde vi en Hair Extension trekning på facebook. Vår fotograf Finn-b var med på hele prosessen og tok bilder underveis.

Vinneren fikk en Hair extension pakke som inneholdt:
– Hair extensions fra SHE So Cap
– Pleieprodukter for Hair extension fra Matrix
– Stripe eller farge om nødvendig fra Matrix
– Styiling og stylingprodukter fra Matrix
– Photoshoot med Finn-b

VERDI kr 15 000,-

 

Highlights (striper) før Hair Extension

Vi stripet modellen før vi satte på Hair Extension, highlights gir en spennende effekt på sluttresultatet. Highlights får også frem sommerfølelsen hos oss kvinner.

Matrix Light Master, for å lage highlights og et flott sommer spill i håret.

 

 

Highlights før Hair Extension

 

 

Hair Extension, bruk gode hårpleieprodukter

Hvis du først invester i en så kostbar behandling som Hair Extension, anbefaler vi også å bruke gode pleieprodukter. Gode hårpleieprodukter forlenger levetiden på Hair Extension. Vil du ha Hair Extension til å virkelig vare opp mot et halvt år, er det helt avgjørende at du bruker gode hårpleieprodukter.

Vi skylte ut midlet vi bruker for å lage highlights med Matrix Biolage Repair Inside Shampoo og Conditioner.

Matrix Biolage Repair Inside inneholder arginin den trenger inn i kjernen av hårfibret for dyptvirkende pleie, reparerer og rekonstruerer proteinbånd. Den inneholder også soya som etterfyller håret med proteiner, reparerer splittede spisser, og beskytter håret mot ekstremt stress fra ytre påvirkninger. Matrix Biolage Repair Inside gjenoppbygger hårets styrke, opptil 75% mer motstandsdyktig hår etter kun 1 påføring.

 Påsetting av hair extensions

Påsetting av hair extensions – she by so. cap

Det er et møysommelig og nøye planlagt arbeid med stor presisjon involvert. Modellen kommer til prøvetime ca en uke i forveien slik at vi får planlagt resultatet. Settes på hair extension feil, kan føre til fatale konsekvenser også for ditt eget hår, håret ditt kan rett og slett falle av. Det er ingen hos oss som får lov til å sette på hair extension før de har hatt et kurs hos leverandøren she by so cap. Vi setter heller aldri på hår som vi ikke er kurset til å sette på. Sette på hair extension er et frisør håndverk og man må vite hva man holder på med. Sette på håret som vist nedenfor brukte vi en halv dag.

 

Vi takker

 

Vi takker vår modell og våre leverandører

Vi takker vår modell og våre leverandører som har stilt opp for oss i forbindelse med dette. Selv om modellen var med i en trekning, er det en stor endring hun har vært med på og at vi får lov å bruke bildene av henne er også fantastisk. Så stor takk til Anette Trollsås. Stor takk også til våre leverandører, Matrix som har levert pleieproduktene, she by so cap som har levert hair extentison og finn-b vår hus-fotograf.

 

 

Timebestilling Elins Hårstudio Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisør Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling. Online timebestilling Sandefjord klikk her

Timebestilling Elins Hårstudio Kodal

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisør Kodal ring 33 44 33 00. Eller bruk vår online timebestilling.Online timebestilling Kodal klikk her

 

Sosiale medier

#elinsharstudio

@elinsharstudio

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This