Hårmote høst vinter 2015-16

Hårmote høst vinter 2015-16

IT LOOKS FALL/WINTER 2015-2016 fra L’OREAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel er stolte over å få presentere sin nye HØST/ VINTER 2015-2016 IT LOOKS. Seks nye ultra-trendy looker, skapt av en hårstylist ekspert og fargeekspert presenteres av to nye ansikter. Seks looker nylig observert blant kjendiser og på den røde løper.

NEW GLAM TEAM

For å oppnå sesongens nye farger, har L’Oréal Professionnel samarbeidet med den internasjonale stjernestylisten Sam McKnight og den franske fargemesteren Frédéric Mennetrier. Sam McKnight har arbeidet back-stage for flere av de største fashion show igjennom mange 10-år. Frédéric Mennetrier er grunnleggeren av l’Atelier Blanc, og har også arbeidet for flere magasiner og kjendiser, noe som i dag gjør han til en av de største hårfargestylistene i verden.

NEW FACES

Den nye IT LOOK sesongen har nye kjente ansikter. L’Oréal Professionnelrepresenteres av en franskog en australsk kvinne og begge er ultra-trendy og kjente internasjonalt. Joséphine de la Baume, er skuespiller, sanger og modell. Hun var med på å starte gruppen Singtank og har vært ansiktet utad for flere kjente designer merker. Nicole Warne, er skjønnhets blogger og grunnleggeren av den kjente Gary Pepper bloggen. Hun har 1.3 millioner følgere på sosiale medier.

TWO MAJOR TRENDS, TWO MUST-HAVE LOOKS

Blant Høst/ Vinter 2015-2016 It Looks, er det to looker som står frem denne sesongen: the Wild Copper Contouring og Violet Wavy Bob. “Hair Contouring” er inspirert av make-up teknikker og er en hårfarge teknikk som gir en visuell mulighet til å endre ansiktsformen. Det spilles på skygge og lysreflekser i håret og teknikken er tatt i bruk på helt spesifikke områder, takket være frisørens ekspertise. Teknikken er tilpasset ansiktsformen og den ønskede effekten: avrunde et ovalt ansikt, ved å tilføre volum vertikalt, eller horisontalt volum for et avlangt ansikt. På Joséphine, tilfører også effekten en uimotståelig , ultra-trendy friskhet til looket gjennom Beach Waves fra Tecni.Art, forsterket av kobberfargen Pre-Raphaelite. Denne friske hårstylingen er sett på flere kjendiser og nylig under fashion week. Det er en avslappet look med en naturlig chic effekt, typisk for en pariser kvinne.

Sesongens andre look: the Violet Wavy Bob. Mange år etter Marilyn Monroe gjorde dette til sin ikoniske look, er Wavy Bob nå å se blant mange kjendiser og modeller og er helt klart en av must-have trendene for 2015. På Nicole Warne, er denne looken skapt med Hollywood Waves kolleksjonen fra Tecni.Art. Frisørenes nye hemmelighet for å oppnå perfekte krøller og bølger på rekord tid. Nicole’s violet, i likhet med Josephine’s kobber, ble skapt med Vibrants Majirels nye fargenyanser med ekstremt hold for ultrasynlige striper.

 

Timebestilling Elins Hårstudio Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisører Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling Online timebestilling Sandefjord klikk her

Timebestilling Elins Hårstudio Kodal

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisører Kodal ring 33 44 33 00. Eller bruk vår online timebestilling Online timebestilling Kodal klikk her

Pin It on Pinterest

Share This