Matrix So Silver Shampoo sølvshampoo sølvsjampo lilla sjampo blondt hår

Matrix So Silver Shampoo sølvshampoo sølvsjampo lilla sjampo blondt hår

 

So Silver Shampoo Nøytraliserer varme toner i blondt eller grått hår

Silver Shampoo, sølvshampoo, sølvsjampo og lilla sjampo er i all hovedsak snakk om det samme, vi bruker det norske navnet sølvsjampo. Sølvsjampo er laget for blondt hår enten det er naturlig, stripet eller fargebehandlet. Uten sølvsjampo er det vanskelig å holde platinablondt eller blondt hår lyst, skinnende og sunt.

Hvordan virker sølvsjampo?

Sølvsjampo er laget for kvinner og menn med blondt, – sølv, – grått, – eller hvit hår. Hensikten med sølvsjampo er ikke bare å holde håret rent, den har også pleie som annen sjampo ikke har. For å holde håret blondt, fint, skinnende, lyst og friskt slik håret er etter et frisørbesøk, anbefaler vi å bruke sølvsjampo. De som har farget, bleiket eller stripet håret vet at håret kan bli «messing-gult», det kan bli blast og noen ganger føles dødt, sølvsjampo pleier håret slik at det holder seg fint lenger.

Hvis du ser på et fargehjul, vil du se at gult og lilla er motsetninger. Når du vasker håret med lilla sjampo (sølvsjampo) tiltrekker (absorberer) håret litt lilla pigmenter. Siden lilla er motsetning til gult nøytraliserer lilla sjampoen «messingfargen» og gulnet hår og du bevarer et blondt, skinnende og friskt hår lenger. For å si det enkelt er sølvsjampo en «kur» mot at lyst hår skal gulne og bli «messingfarget».

Sølvsjampoen er laget for at du skal bruke den sammen med din vanlige sjampo. Du trenger kun å bruke sølvsjampoen 1 – 2 ganger pr uke for å se effekten av den. Du skal ha sølvsjampoen i håret i underkant av 5 minutter før du skyller ut, slik at håret suger til seg (absorberer) mest mulig lilla pigmenter. Hår er forskjellig fra person til person, det kan også være lurt å prøve seg litt frem, men ikke ha sølvsjampo i håret mer enn 5 minutter.
Sølvsjampoen som det er bilde av ovenfor er høykonsentrert, det vil si at du ikke skal bruke mye av gangen. Se for deg at du har en 5 krone i hånden. Det skal ikke mer sjampo i hånden enn på størrelse med en femmer.

Etter du har brukt sølvsjampoen anbefaler vi på det sterkeste at du bruker en balsam som gir veldig mye fukt til håret. Samme som med vanlig sjampo og balsam er det ikke et produkt som passer til alle. Vi frisører blir godt kjent med håret ditt og kan anbefale deg sjampo eller balsam som passer best for nettopp ditt hår.

Timebestilling Elins Hårstudio Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisør Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling. Online timebestilling Sandefjord klikk her

 

Timebestilling Elins Hårstudio Kodal

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisør Kodal ring 33 44 33 00. Eller bruk vår online timebestilling. Online timebestilling Kodal klikk her

 

Sosiale medier

#elinsharstudio

@elinsharstudio

Pin It on Pinterest

Share This