Hull øre medisinske øresmykker

Hull øre medisinske øresmykker

Nikkel er et av de vanligste metallene som vi kommer i kontakt med og derfor også den vanligste årsaken til kontaktallergi og eksem. Vi har lenge visst at vi skal unngå nikkel i smykker for å forhindre utvikling av nikkelallergi. Nå har det også vist seg at det ikke bare er nikkel som vi må vare oppmerksomme på nær vi kjøper smykker. I EU er det nå innført regler i forhold til stoffene kadmium og bly i smykker. Dette er stoffer som sjelden medfører kontaktallergi, men de er giftige og kobles til alvorlige sykdommer som nerveskader og kreft.

Ved bruk av Blomdahl kan du være trygg på at du får hudvennlige smykker som er utviklet i samsvar med hudleger. I dette arbeidet er det tatt hensyn til helserisikoer forbundet med nikkel, kadmium og bly, samt mange andre uheldige stoffer som (ennå) ikke er offentlig regulert.
Blomdahls grunntanke og kvalitetssertifikat viser tydelig hvordan de følger med og ligger i forkant av regler som finnes for smykker og hulltagning. Øredobbene både designes og produseres i Sverige, noe som innebærer at de har full kontroll over hvert produksjonstrinn og alle materialer. Blomdahl setter alltid det medisinske aspektet først. For å kvalitetssikre at det ikke selges helsefarlige smykker gjennomfører Kjemikalieforvaltningen nå et prosjekt i Sverige hvor de besøker butikker og kjøper inn smykker for å kontrollere innholdet av nikkel, kadmium og bly.

Vær bevisst. Tenk på helsen og velg trygge smykker.

Ingen smykker som er laget i metall er nikkelfrie!

Man øker risikoen for å utvikle nikkelallergi hvis man bruker piercing med ikke hudvennlige materialer.

De beste materialene du kan bruke er ren medisinsk titan og medisinsk plast. Disse materialene er mer hudvennlige enn både gull og sølv.

Det er større risiko for å utvikle allergi det første året man har tatt et hull. Derfor er det aller viktigst å bruke trygge smykker i denne perioden.

Barn

Vi anbefaler hull i øre med Blomdahls medisinske øresmykker til barn, les hvorfor her.

Blomdahl medical beauty

Link til Blomdahl medical beauty, klikk her

Certified Blomdahl Piercer hos Elins Hårstudio

Camilla

Elin

Timebestilling hos Elins Hårstudio – Sandefjord

For å bestille time hos Elins Hårstudio frisører Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling klikk her

 

Pin It on Pinterest

Share This