Kjøp gavekort online – frisør Sandefjord Elins Hårstudio

Kjøp gavekort online – frisør Sandefjord Elins Hårstudio

Gavekort skaper hygge, glede og god stemning. Vår oppgave er å forsterke gleden av gavekortet, når den som har fått gaven kommer til Elins Hårstudio. Vi lover deg, vi skal gjøre vårt aller beste for den som får gavekortet. Vi skal sørge for at den som har fått gavekortet, skal føle de har fått verdens beste gave.

Egentid har høy verdi og blir lite prioritert. Gavekort gjør en forskjell og det er en personlig gave for den som har fått det. Gavekort er en flott gave, i hverdagens tjas og mas. Den som får gavekortet får muligheten til å prioritere egentid med pleie, velvære, avslapping og pengene blir «øremerket» til en hyggelig personlig opplevelse.

Gavekort hos oss kan du enten kjøpe online og betale med vipps, eller så kan du komme innom salongen og kjøpe et tradisjonelt gavekort. Vi beskriver hvordan nedenfor.  

Kjøp gavekort online.

Personen får en mail med gavekortet. Gavekortet blir registrert rett inn i vårt system, med navn, e-postadresse og beløp. Skulle den du gir gavekortet være uheldig å slette eller miste mailen gjør ikke det noe, siden gavekortet er registrert hos oss. 

Klikk her på https://bestille.elins.no/ da går du over til vårt online timebestilling system.

Klikk på <Kjøp Gavekort>

(Er du ikke registrert i vårt system, må du registrere deg først slik at du blir innlogget.)

Klikk på hvilken sum du ønsker å gi kr. 100,- 250,-  500,- 1 000,- eller 2 500,- 

Klikk på <Kjøp>

Fyll ut mottaker (hvem som skal få gavekortet)

Fornavn:

Etternavn:

E-postadresse:

Kommentar (valgfritt): i dette feltet kan du skrive f.eks.: Gratulerer med dagen, vennlig hilsen navn

 Klikk på <Gå videre>

Eksempel på utfylling

Klikk her på telefonnummeret slik at det blir bekreftet – grønn ramme som vist nedenfor.

 (Eller bytt telefonnummer hvis du vil Vippse fra et annet nummer)

Klikk på gå videre og det vil komme en push up melding på mobilen din fra vipps, den kan du bare bekrefte.

Klikk på <Gå videre>

Når du har bekreftet på telefon er gavekortet betalt. Mottaker har fått beskjed på e-post at vedkommende har fått gavekort.

Kjøp gavekort i salongen

Du kan selvfølgelig kjøpe tradisjonelle gavekort i salongen. Disse gavekortene blir også registrert inn i vårt system, med navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og beløp. Dersom personen du gir gavekortet skulle være uheldig å miste det, gjør ikke det noe siden gavekortet er registrert vårt system. 

Ta en tur innom salongen og si du vil kjøpe gavekort. Vi registrerer gavekortet inn i systemet og fyller det ut. Du får gavekortet i en konvolutt. 

Timebestilling hos Elins Hårstudio – Sandefjord

For å booke time hos Elins Hårstudio frisører Sandefjord ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling klikk her

Pin It on Pinterest

Share This