Elin

Frisør
Frisør Sandefjord Elin Sveen
Facebook 4,7/5 119 stemmer
Facebook 4,7/5 119 stemmer
Gunvor Svendsen
Gunvor Svendsen
15:57 25 Mar 21
Liker salongen😀Hyggelig frisør, var meget fornøyd🤩
Martine Røste
Martine Røste
17:38 09 Sep 20
De er gode og gjør akkurat det du vil med noen tips til hva du burde gjøre og hvor ofte. Blir alltid fornøyd når jeg... kommer ditt. Det er litt venting på ventelista, men vis du avtaler 1-2 uker i forveien går det veldig fintread more
Marie Foss
Marie Foss
14:49 19 Feb 20
Resultatet ble strålende(mulig litt vell mørkt i forhold til bilder jeg viste), samt at servicen er noe av det bedre... jeg har opplevd. Anbefaler Elin på det varmeste 🙂read more
Jorunn Fjeldheim
Jorunn Fjeldheim
08:49 03 Apr 19
Flotte blide jenter som hører på deg ,blir stort sett alltid fornøyd, hvis ikke sier jeg fra å det blir ryddet opp i... 🌺🌺🌺read more
Kristin Jansen
Kristin Jansen
16:39 25 Oct 18
Veldig hyggelig frisørbesøk. God atmosfære. Proffe damer som fikk orden på mitt problem.😊
Haflidi Jonsson
Haflidi Jonsson
14:37 11 Sep 18
Super kvalitet 😊
Marie Foss
Marie Foss
10:31 10 Oct 17
En stjerne for resultatet og en ekstra kun fordi at det var koselige. Jeg hadde veldig lys kald blond nederst og ville... ha resten av etterveksten og håret platina.. naturlig er jeg mørk blond og tar bleking bra. Endte opp med orange/rosa hår og tårefulle øyne! De skulle rette opp i feilen og brukte en rens og ett skyll. Nå har jeg gulig veldig varm hårfarge, grusomt. De jeg har snakket med i etterkant spurte meg om hvorfor i alle dager jeg i det hele tatt ville betale 2000 kr for å få gult og i tillegg mørkere hår der jeg nesten var hvit! Utrolig skuffet.read more
Maren Karlsen
Maren Karlsen
10:00 17 Jun 17
Fantastisk sted! Veldig flinke og hyggelige😊
Trine Ryeng Leonhardsen
Trine Ryeng Leonhardsen
08:20 20 Feb 17
Koselige mennesker og god service. Jeg har klippt meg hos Elin siden de startet. Meget fornøyd. Jeg anbefaler dette... stedet👍read more
More reviews
js_loader

Elin frisør Åbol Sandefjord

Elin er en erfaren frisør. Hun er daglig leder og eier av Elins Hårstudo i Sandefjord. Elin er frisørsvenn med svennebrev i frisørfaget og tok sin frisør utdanning ved Oslo Frisørskole i Kristiansand. Hun gikk læretiden hos Studio Alf frisører i Sandefjord.

Elin kjøpte frisørsalongen som lå på Åbol i Sandefjord i 2011 og døpte den om til Elins Hårstudio. Elin har jobbet der siden.

Elin kurs:

Certified Blomdahl Piercer

Diploma Extension Kreatinvoks Elin Sveen

Diploma Tape Extension Elin Sveen

Loreal color key 1

 

Timebestilling hos frisør Elin – Sandefjord

For å bestille time hos Elin ring 33 47 83 10. Eller bruk vår online timebestilling klikk her

Åpningstider:

Mandag:  Stengt
Tirsdag:   09:30 – 16:00
Onsdag: 12:00 – 20:00
Torsdag:  09:30 – 16:00
Fredag:   09:30 – 16:00
Lørdag:   10:00 – 14:00

Sosiale medier

#elinsharstudio

@elinsharstudio

Pin It on Pinterest

Share This